Trænere hos 8660 Padel

Alle vores trænere er uddannet hos Padel i Danmark

Mads Vernegaard

+45 29162227

Mads Vernegaard er byens bedste padelspiller – og fik i 2023 debut som træner.

Mads er en charmerende padel-nørd – forstår spillet som de færreste – og han formidler det på en forståelig måde. 

Og så er der altid et glimt i øjet på den unge Vernegaard. Mads er holdtræner og tilbyder privattræning

Sanne Krogh

+45 20761726

Sanne Krogh er til daglig lærer på Skanderborg Gymnasium – bla i idræt. Den erfaring mærker man, når Sanne strukturerer, formidler og kommunikerer. Som spiller er Sanne bogstavelig talt på øverste niveau – elitedivision. Repertoiret er lige fra juniorer til rutinerede seniorer. Sanne er holdtræner og tilbyder privattræning.

Viktor Larsen

+45 42246900

Viktor Larsen er oprindelig idræts-opvokset indenfor fodbold. Men de sidste 1½ år har padel-feberen fået fat i Viktor. Og der går nærmest ikke en dag, hvor den unge mand ikke svinger padel-sværdet.

Viktor er forholdsvis ny træner men entusiasmen, uddannnelsen og personlighed rækker rigeligt. 

Viktor er holdtræner og tilbyder privattræning.

Anders Jepsen

Anders Jepsen er ”one of a kind”, når det handler om unge mennesker.

Den civile bagage er fyldt med bla ledelse på UCS10. Og man mærker et særligt greb om de unge mennesker: Et forbillede ! 

Anders MÅ være danmarks bedste ungdoms-padeltræner.

Sara Frost

Sara Frost har spillet tennis på højt niveau og slagteknik og flugtninger hører til på eliteniveau. Det gør Saras eget spil også – hun er nemlig elitedivisionsspiler og regerende by-mester.

Sara tager sig primært af træning for damer.

Kasper Finderup

Kasper Finderup er træner for de øvede og rutinerede spillere – og tilbyder blandt andet kamptræning. Kasper er meget fokuseret på, at alle hans forløb afsluttes med individuelle feedback til hver enkelt spiller. Til daglig arbejder Kasper som coach og rådgiver i finanssektoren. Det kan man godt mærke.

Jacob Kjær

Jacob Kjær greb fat i padel-spillet før de fleste af os havde fået øje på sporten. Jacob er en tydelig kommunikator på banen og du er aldrig i tvivl om, hvad du skal arbejde med.

Brian Kjær

Brian Kjær er en af de helt store padel-entusiaster i kommunen.

Til daglig arbejder Brian i DGI med padel som fokusområde og han brænder for bredden. Brian træner typisk damer og juniorer.

Michael Jensen

Michael Jensen er vores morgen-mexicano chef. Han har bygget det op fra ingenting til et tilløbsstykke – selvom det foregår midt om natten (nærmest). En guttermand der har styr på morgen-flokken.